fbpx

 Εξοπλισμός, καινοτομία και φαντασία στην παραγωγή από την Anycutgroup

Η τεχνολογία ως παράγοντας συνεισφοράς στην οικονομία και την οικονομική μεγέθυνση αποτελεί κύριο συντελεστή παραγωγής. Όταν πρόκειται για καινοτομία η επιχείρηση  αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στην Anycutgroup οι πρώτες ύλες μεταμορφώνονται σε εκατοντάδες προϊόντα από σύγχρονα μηχανήματα.

Μπορείς να βάλεις με το νου σου πως από ένα σκουλαρίκι ή ένα μπρελόκ, μπορείς να φτιάξεις την πρόσοψη του σπιτιού σου, χωρίς να αλλάξεις επιχείρηση;

Ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης αντικειμένων υπάρχει στον ίδιο χώρο, στην οδό Ασκληπιού 182, στο Ναύπλιο (στο ύψος της Αγίας Ελεούσας).

Ιδιοκτήτης της καινοτόμου αυτής επιχείρησης με την επωνυμία «Anycutgroup» είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος, ευφυής, κυρίως δραστήριος και πολυπράγμων, με στόχους και όραμα, χωρίς να παύει να ζει το παρόν. Με γνώση της αγοράς, οι σπουδές και η εμπειρία του στον Χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό τομέα του προσέδωσαν, δεξιότητες και ικανότητες σε ευρύ γνωστικό επίπεδο ώστε να πραγματοποιεί ολοένα και μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον. Στράφηκε στην εμπορία μηχανημάτων Lazer στην αρχή, μέχρι να περάσει στην παραγωγή.

Από τον σχεδιασμό στην διαμόρφωση και παραγωγή

Η Anycutgroup διαθέτει εκτός από τον κατάλληλο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και τις τεχνικές για να επεξεργαστεί το Plexiglas, το πολυκαρμπονικό και το ακρυλικό γυαλί ή το μέταλλο και το ξύλο, το δέρμα, το pvc, το inox, το μάρμαρο και πολλά άλλα υλικά. Το ανθρώπινο δυναμικό παραμένει ωστόσο σε χρησιμότητα, με το δημιουργικό τμήμα να σχεδιάζει πρώτα πριν οτιδήποτε φτάσει στην κοπή. Αρχιτέκτονας δίνει στο προϊόν τη φόρμα και την αισθητική «επί χάρτου» και στην συνέχεια στον υπολογιστή μέχρι να φτάσει στην παραγωγή.  

Η φαντασία δεν τερματίζει στην anycutgroup. Οι πρωτογενείς πρώτες ύλες θα σχηματίσουν είδη διακόσμησης (décor) και χρηστικά αντικείμενα, παιχνίδια, ενυδρεία, κοσμήματα, ενθύμια και δώρα (εποχιακά και εταιρικά), κοσμήματα, τιμητικές πλακέτες, προϊόντα packaging, αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης, γυναικεία αξεσουάρ  και ο κατάλογος δεν σταματά όταν αναφερόμαστε για customized προϊόντα.

Απευθύνεται σε πελάτες λιανικής και χονδρικής, προμηθεύοντας προϊόντα για ξενοδοχειακές μονάδες (stand, catalog, cards, QR κ.α.), εμπορικά καταστήματα και κατοικίες, πέργκολες και στέγαστρα, προϊόντα εξοπλισμού σπιτιού ή επιχείρησης και φασόν για άλλες επιχειρήσεις.

Από ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη έως μια βαριά πινακίδα inox  εξωτερικού χώρου ή ένα σκέπαστρο, μπορείτε να «ντύσετε» μέχρι και ολόκληρη πολυκατοικία.

Innovation and Design- Καινοτομία και Σχεδιασμός

Η προέλευση των πρώτων υλών για την Anycutgroup προέρχονται από Γερμανία, ταυτόχρονα με την πρωτοτυπία σε νέα τεχνολογίας μηχανήματα, δίνουν καλό πλεονέκτημα τόσο στην ποιότητα κατασκευής των παραχθέντων προϊόντων όσο και στον αισθητικό αποτέλεσμα.

 Η  απεριόριστη δυνατότητα του μυαλού και οι ασύλληπτες ιδέες που γεννάει συνεχώς το μυαλό, δεν τερματίζουν την πληθώρα αγαθών που μπορεί να παράξει ο άνθρωπος με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και τα μηχανήματα.

Ερχόμενη στην Anycutgroup και βλέποντας το πόσο διαφορετικά πράγματα μπορούν να παραχθούν σε σύντομο σχετικά χρόνο, είτε εξατομικευμένα ή μαζικά ή προσαρμοσμένα στις ανάγκες καθενός, καταλαβαίνουμε πως τα μέσα παραγωγής μπορούν να συντελέσουν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Η έμπνευση στην Anycutgroup είναι μόνο η πηγή.

Ο σχεδιασμός και η τέχνη και τεχνική προσδίδουν στην ευρηματικότητα.

Η καινοτομία παράγει το προϊόν.

Σχεδιάζουν, κόβουν και χαράζουν πλήθος από ιδέες μπορούν να κυκλοφορούν στο μυαλό μας.

Ένας άνθρωπος, αφοσιωμένος στα παιδιά του, εναρμονίζει οικογενειακή και επαγγελματική ζωή ώστε να αντέχει σαν τα ανθεκτικά υλικά σε μια ρευστή αγορά και αβέβαιη οικονομία.

Transforming ideas into lazer-cut Reality.

Αν σκεφτείς κάτι μπορείς να το υλοποιήσεις στην Anycutgroup.


Anycutgroup

Διεύθυνση επιχείρησης

Σάννας Παναγιώτης – Οικονομολόγος

Οδός Ασκληπιού 182, στο Ναύπλιο (στο ύψος της Αγίας Ελεούσας).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο