fbpx

Η Φιλοσοφία Μου

Είμαι ταξιδιώτισσα του δρόμου και αποζητώ τον άνθρωπο και τα έργα του. Συλλέγω τις εμπειρίες μου και τις καταγράφω στο χαρτί με μελάνι. Ψάχνω για συναισθήματα και έτσι κάπως ξεκινούν κάποιες ιδέες. Όπως κι αυτή η ιστοσελίδα. Μεγάλο τμήμα της σε περιεχόμενο όπως θα παρατηρήσατε αφορά ανθρώπους, προορισμούς, ταξίδια, εμπειρίες, τέχνες και βιβλία. Βιβλία δικά μου και άλλων συγγραφέων που εκτιμώ ότι χρησιμεύουν είτε ως brain food και δημιουργική ανάγνωση ή ως χρήσιμοι οδηγοί.

Ξεκίνησα ως blogger με ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο, τον parlapipi, δίνοντας παράλληλα κείμενα σε διάφορα περιοδικά, ηλεκτρονικά και έντυπα. Πολλά από τα παλιά μου κείμενα τροφοδότησαν το Ψηφιακό μελάνι.

Ήρθε όμως η στιγμή όταν βρέθηκαν οι κατάλληλοι συνεργάτες να δημιουργήσω επίσημα τη δική μου ιστοσελίδα πατώντας στην ίδια πάντα φιλοσοφία που είχα μέσα μου.

Το psifiako melani έρχεται να καλύψει μια διαπιστωμένη ήδη ανάγκη του σύγχρονου κόσμου: τη δημιουργία περιεχομένου. Δεδομένου ότι, το τι περιέχει μια ιστοσελίδα είναι αρκετά σημαντικό και σοβαρό θέμα -όπως αποδείχτηκε στο πέρασμα των χρόνων (από την ανακάλυψή του web και μετά)- απόκτησε την επιστημονική του τεκμηρίωση ως performance marketing στη βάση λειτουργίας του affiliate marketing.

Η ψηφιακή εικόνα καθενός προς τα έξω, όπως επίσης και κάθε επιχείρησης στην αγορά, δεν είναι απλά «προσωπική υπόθεση» από την στιγμή που η προβολή αφορά εκατομμύρια δυνητικούς χρήστες / αγοραστές / πελάτες / αναγνώστες. Είναι υπηρεσία που μας αφορά από κοινού στην αρχή της δέσμευσης και συνεργασίας μαζί σας.

Οτιδήποτε γράφεται και παρουσιάζεται (κείμενα, φωτογραφίες, παρουσιάσεις, web site, blog, FB, Insta, articles, ebooks, κλπ.) αποτελεί creative content και παράγεται κατόπιν κριτικής σκέψης και αντίληψης του συντάκτη με ατομική ευθύνη και υποχρέωση ως προς την πλευρά του εντολέα.

Αυτό που έχει σημασία τελικά, όπως και στη ζωή μας, δεν είναι το πόσοι άνθρωποι θα μας κοιτάξουν αλλά πόσοι είναι αυτοί που θα ήθελαν να μας γνωρίσουν καλύτερα.

Για να είμαστε στο εδώ και τώρα,

Συλλογιζόμαστε

Αναθεωρούμε

Διυλίζουμε

Επαναπρογραμματίζουμε.

Δεν ξεχνάμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε.


Ξεκινήστε να αλλάζετε αυτό που δεν σας αρέσει.

Κατερίνα Γραμματικού/katerina Grammatikou
Economist/Οικονομολόγος – Author/Συγγραφέας – Content Creator/Δημιουργός περιεχομένου

Η επαγγελματική μου ενασχόληση με το γραπτό και ψηφιακό αντικείμενο

μαζί με την συνεργασία και την αλληλεπίδραση της Δημιουργικής μου Ομάδας

με έκαναν να καταλήξω ότι αυτό που μετράει και μπορώ να το στηρίξω είναι

το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!

Για οτιδήποτε αφορά Ιδέες, Ανθρώπους, Τέχνη, Πολιτισμό, Επιστήμες, Επιχειρήσεις, κ.α. όταν αυτό μπορεί να αποτυπωθεί έντυπα ή στον ηλεκτρονικό κυβερνοχώρο ως ψηφιακό περιεχόμενο.

Ως content creator /editor δημιουργώ original και premium content (πρωτότυπο και αποκλειστικό περιεχόμενο) και copywriting που αφορούν την επιχείρησή σας.

Δημιουργήστε λοιπόν εύκολα…

native content

advertorial

για online διαφήμιση

– native advertising:

video presentation

photography

visual content (story telling)

videography

σχεδιάζουμε μαζί σας native marketing με τις δυνατότητες των

affiliate marketing

search engine marketing

Ξεκινήστε να κάνετε αυτό που σας αρέσει.

Γράψτε τον στόχο... και κάντε τον όραμα.

Μοιραστείτε τον στόχο σας μαζί μας

επικοινωνώντας εδώ για να βρούμε την

λύση που σας ταιριάζει.


Μετάβαση στο περιεχόμενο